Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Έπειτα από χρόνια απουσίας... δυναμική επάνοδος!


Η τοξοβολία αποτελεί μία αρχέγονη πολεμική τέχνη, καταγεγραμμένη στο γονίδιο του ατόμου από τους προιστορικούς χρόνους. Αποτέλεσε από τους πρώτους μηχανισμούς τους οποίους ανέπτυξε ο άνθρωπος με σκοπό την βρώση ζώων αλλά και την άμυνα έναντι αυτών. Για έναν σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος μετά από μακρόχρονη απουσία από την
άσκηση επ' αυτού, επανεισάγεται, η διαδικασία μύησης είναι πολύ πιο εύκολη απ όσο ο ίδιος ενδεχομένως πιστεύει.


Και αυτό απέδειξε η "νέα" ασκούμενη, παλαιό μέλος στην πραγματικότητα, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να βρεί την "φόρμα" της!
 Έχοντας επίγνωση της παραμέτρου αυτής, ο αρχηγός του παραρτήματος των Ελλήνων Κενταύρων στην Χαλκίδα προσπάθησε να το μεταδώσει δια της πράξεως, χωρίς να το αναλύσει περαιτέρω λεκτικά.


Και πράγματι επιβεβαιώθηκε στην θεωρία αυτή μέσω της φυσικής ασκήσεως και των αποτελεσμάτων. Η νέα μας συνασκούμενη κατάφερε να ευστοχήσει από μεγάλη, για τα δεδομένα της απουσίας της, απόσταση, αλλά και αν τοξεύσει σε κυκλική τροχιά τροχάδην.


Πολλά υποσχόμενη για την συνολική πρόοδο της ομάδος, το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι η ομάδα θα πετάει πλέον ακόμη πιο ψηλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου